Gourmandesque
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Acasă
  • Merindar
    • De prin cămară
    • Pas cu pas
  • GourMONDEsque
    • Știri, informații, întâmplări
  • GourmanDEX
Home» Arhivă

The Last 30 Posts

  • Untișor - 18/04/2013 - 0 Comments
  • Când portocala e (prin) varză. - 17/04/2013 - 0 Comments
  • Cine scoate nasu’? - 05/04/2013 - 0 Comments
  • Ghiveci călugăresc - 24/08/2012 - 0 Comments
  • Spicy rice pudding - 02/08/2012 - 0 Comments
  • Mămăligă la grătar - 27/07/2012 - 0 Comments
  • Fasole verde cu pui - 26/07/2012 - 0 Comments
  • Tagliatelle de casă cu dovlecei și fenicul - 24/07/2012 - 0 Comments
  • Tajină de pui și măsline verzi - 18/07/2012 - 0 Comments
  • Byron – Road Trip - 16/07/2012 - 0 Comments
  • Sorbet de lime și lămâie - 16/07/2012 - 0 Comments
  • Gazpacho - 14/07/2012 - 2 Comments
  • Pui tandoori cu tagliatelle aromate - 12/07/2012 - 3 Comments
  • Ciocănele de pui cu dovlecei și cartofi - 11/07/2012 - 0 Comments
  • Seabas, lup de mare, biban de mare - 09/07/2012 - 0 Comments
  • Pulpe de pui la grătar - 06/07/2012 - 0 Comments
  • Britalian brunch - 05/07/2012 - 1 Comments
  • Sos de iaurt cu miere și portocale - 02/07/2012 - 3 Comments
  • Tagliatelle Gourmandesque - 29/06/2012 - 3 Comments
  • O mâncărică aromată dintr-un dovlecel și un cartof dulce. - 28/06/2012 - 1 Comments
  • Fussilli cu pesto verde, porumb și alte minunății - 27/06/2012 - 1 Comments
  • Black eyed peas salad - 25/06/2012 - 0 Comments
  • Pui cu ciuperci și mazăre în sos alb aromat - 22/06/2012 - 0 Comments
  • Ce am făcut eu cu cinci scrumbii… - 21/06/2012 - 0 Comments
  • Lime mousse - 20/06/2012 - 2 Comments
  • Salată de fussili cu pui, fenicul și alte arome - 01/06/2012 - 2 Comments
  • Farfale con polpa di maiale afumicato - 10/05/2012 - 1 Comments
  • Poulet en poche - 09/05/2012 - 0 Comments
  • Amestec de mirodenii pentru pui - 09/05/2012 - 1 Comments
  • Fasolicăăăă… - 07/05/2012 - 3 Comments

Categories

  • Cămară (62)
  • Carne (2)
  • Cartofi (2)
  • Conserve (2)
  • Curcan (3)
  • Desert (6)
  • Farfale (2)
  • Fidea (2)
  • Fusilli (2)
  • GourmanDEX (4)
  • Întâmplări (2)
  • Legume (1)
  • Linguine (2)
  • Macrou (2)
  • Merindar (23)
  • Miel (3)
  • Ouă (2)
  • Pas cu pas (6)
  • Penne (2)
  • Personale (46)
  • Pește (1)
  • Porc (5)
  • Pui (6)
  • Scrieri (1)
  • Spaghetti (2)
  • Știri (4)
  • Tagliatelle (4)
  • Tajine (4)
  • Usturoi (1)
  • Vită (4)

Monthly Archives

  • April 2013 (3)
  • August 2012 (2)
  • July 2012 (13)
  • June 2012 (8)
  • May 2012 (5)
  • April 2012 (16)
  • March 2012 (26)
  • February 2012 (27)

Categorii

Comentarii recente

  • Dumitrita on O mâncărică aromată dintr-un dovlecel și un cartof dulce.
  • El Gourmandesque on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Glass and Iron on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Tagliatelle de casă cu dovlecei și fenicul | Gourmandesque on Pui tandoori cu tagliatelle aromate
  • El Gourmandesque on Gazpacho

Etichete

ardei capia ardei gras busuioc cartofi cartofi dulci castraveți ceapă chilli chimion chutney ciuperci coriandru creveți curcuma dovlecei fenicul ghimbir harissa lămâie mazăre mentă mere morcovi nucșoară ouă parmezan paste pesto pleurotus porc portocale pui pătrunjel ridichi roșii scorțișoară shiitake smântână dulce spaghetti tagliatelle tajine unt usturoi vin alb sec vită

Contact

  • Contact Us
    • Facebook
    • Twitter
Despre Hartă site Ruladă bloguri Arhivă

(c) 2012 El Gourmandesque - All rights reserved.