Poate ați mai văzut, poate ați mai mâncat sau poate nici nu v-ați gândit vreodată la așa ceva. Dar eu m-am distrat într-o zi cu năzdrăvănia asta și am zis să vă fac părtași la dânsa. Despre mămăligă n-am să vă povestec cum se face, căci n-aș vrea să vă jignesc în vreun fel. 🙂 […]
Fasole verde cu pui
Să mai zic ceva? Da. Cimbru, dafin, supă de pui, baton de scorțișoară, pătrunjel, sare, piper. 🙂 Inimă bună!
Tajină de pui și măsline verzi
Poate vă era dor. 🙂 Varianta de față este un pic diferită de ce am mai făcut, dar la fel de gustoasă. Și aromată, se înțelege. Avem câte o linguriță de chimion, coriandru și ghimbir măcinat, puțină sare, un vârf de linguriță de praf de chilli și puțin piper alb. Se amestecă totul. Cu jumătate […]
Byron – Road Trip
Nu ține totul numai de mâncare. Sau mâncarea bună merge cu un vin bun, toate astea acompaniată de o muzică bună. Corect? OK. Aveți aici în premieră clipul unei piese recent lansate de Byron (pe 3 Iulie la Guerrilla) și care pe mine m-a câștigat de la prima audiție. Are ceva aparte piesa asta și pare genul de chintesență la care ajunge un compozitor după o anumită vreme de căutări și experimentări. Videoclipul în sine nu-l comentez, decât că eu, personal, mă așteptam la altceva de la un clip care să însoțească asemenea piesă. Oricum îl aveți mai jos. Enjoy! 🙂
Pui tandoori cu tagliatelle aromate
Puiul din grădină, evident. De anul ăsta. Tinerel, tinerel. Iar pastele făcute cu mânuța mea. Cum altfel?! Mai întâi facem rapid un unt aromat. Am pus cam jumătate de pachet de unt înmuiat la temperatura camerei, o mână de tarhon proaspăt tocat fin, sare și câteva boabe de piper roșu zdrobite în mojar. Untul l-am […]
Ciocănele de pui cu dovlecei și cartofi
Azi avem un photo-story. Întrebări și nelămuriri în secțiunea de comentarii. 🙂 Inimă bună!
- 1
- 2