Gourmandesque
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Acasă
  • Merindar
    • De prin cămară
    • Pas cu pas
  • GourMONDEsque
    • Știri, informații, întâmplări
  • GourmanDEX
  • Coltet de vită cu shiitake

    Citește...

    Image Link
  • Seabas și nește chestiuni aromate.

    Citește...

    Image Link
  • Bouchées aux shiitakes et crevettes

    Citește...

    Image Link
  • Porc tajine, hirino style

    Citește...

    Image Link
  • Cartofi copți în grăsime de gâscă

    Citește...

    Image Link
  • Salată de pomello, măr și avocado

    Citește...

    Image Link
  • Pui tandoori cu linguine, ciuperci și sos de smântână.

    Citește...

    Image Link
  • Plăcințele cu mere, scorțișoară și sos de portocale

    Citește...

    Image Link
  • Tajină de miel cu ras al-hanout

    Citește...

    Image Link
  • Vrăbiuță de vită și cartofi dulci

    Citește...

    Image Link
  • Cartofi ...*

    Citește...

    Image Link
  • Salată de... multe treburi

    Citește...

    Image Link
  • Tajină de pui cu năut, lămâie și măsline verzi

    Citește...

    Image Link
Home» GourMONDEsque

Byron – Road Trip

Posted on 16/07/2012 by El Gourmandesque in Știri

Nu ține totul numai de mâncare. Sau mâncarea bună merge cu un vin bun, toate astea acompaniată de o muzică bună. Corect? OK. Aveți aici în premieră clipul unei piese recent lansate de Byron (pe 3 Iulie la Guerrilla) și care pe mine m-a câștigat de la prima audiție. Are ceva aparte piesa asta și pare genul de chintesență la care ajunge un compozitor după o anumită vreme de căutări și experimentări. Videoclipul în sine nu-l comentez, decât că eu, personal, mă așteptam la altceva de la un clip care să însoțească asemenea piesă. Oricum îl aveți mai jos. Enjoy! 🙂

byron, road trip No Comments View Post

Grătăreală organizată în week-end…

Posted on 07/03/2012 by El Gourmandesque in Întâmplări, Știri
Grătăreală organizată în week-end…

…-ul ce vine (9-11.03.2012). Un last minute culinar (și nu numai), pentru cei care n-au chef să-și facă obrajii foale, să marineze cărnuri, să-și frigă deștele pe clești și țepușe și pentru cei care vor să guste/deguste altceva decât i-au obișnuit amicii de grătăreală. Sau mai ales pentru cei care au chef de toate astea, […]

întâmplări, știri No Comments View Post

Da, se pare că am absentat puțin zilele acestea, cu voia mea (nu pot nega acest lucru), dar forțat de împrejurări. Voi reveni spre seară sau mâine dimineață. 🙂

Degustare de condimente 29 Februarie 2012

Posted on 16/02/2012 by El Gourmandesque in Știri
Degustare de condimente 29 Februarie 2012

Semnalez (mai ales celor pasionați de condimente iuți) o propunere de degustare făcută de Radu Popovici (menționat într-un post anterior). Este vorba de câteva condimente preparate de dânsul pe care le puteți încerca, savura și lua acasă. Întâmplarea va avea loc în București, la restaurantul The Harbour, din Piața Amzei nr. 10-22, pe data de […]

întâmplări, știri No Comments View Post

Categorii

Comentarii recente

  • Dumitrita on O mâncărică aromată dintr-un dovlecel și un cartof dulce.
  • El Gourmandesque on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Glass and Iron on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Tagliatelle de casă cu dovlecei și fenicul | Gourmandesque on Pui tandoori cu tagliatelle aromate
  • El Gourmandesque on Gazpacho

Etichete

ardei capia ardei gras busuioc cartofi cartofi dulci castraveți ceapă chilli chimion chutney ciuperci coriandru creveți curcuma dovlecei fenicul ghimbir harissa lămâie mazăre mentă mere morcovi nucșoară ouă parmezan paste pesto pleurotus porc portocale pui pătrunjel ridichi roșii scorțișoară shiitake smântână dulce spaghetti tagliatelle tajine unt usturoi vin alb sec vită

Contact

  • Contact Us
    • Facebook
    • Twitter
Despre Hartă site Ruladă bloguri Arhivă

(c) 2012 El Gourmandesque - All rights reserved.