Că tot erau tarabele pline, am dat și eu iama în vreo trei legături pe care le-am dres cu vreo cinci ridichi, 1/3 cup bulgur fert cu 3 x 1/3 cup apă și apoi răcit, 4-5 linguri ulei de măsline, zeama de la o jumătate lămâie, o legătură de pătrunjel tocat fin, doi căței de usturoi trași pe răzătoare, sare, piper și puțin zahăr.
După o iarnă garnisită cu șunci, brânze, mămăligi, sarmale, cârnați și alte felurite greutăți din dotarea oricărui gospodar autohton serios, zău dacă salata asta nu e aur curat (și ăstuia nu-i scade cota pe piață). Eu am păstrat-o într-o alcătuire simplă și am savurat-o din plin. Însă vă mai puteți gândi la ceva roșii cherry (singurele care mai au ceva gust în perioada asta), leurdă, ardei gras etc.
Cam atât am avut să vă spun azi. Inimă bună și spor la viață!
P.S.: azi a ieșit busuiocul. 😉