Gourmandesque
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Acasă
  • Merindar
    • De prin cămară
    • Pas cu pas
  • GourMONDEsque
    • Știri, informații, întâmplări
  • GourmanDEX
Home» Cămară » Platou de criză…

Platou de criză…

Posted on 22/03/2012 by El Gourmandesque in Cămară, Porc

… de foame …ok, și de timp.

Când te lovește nu mai ține cont nici de oră, nici de calorii, nici de nutriționist. Trebuie să mănânci ceva, e musai să nu dureze mult până pregătești și e musai să-ți placă. Până la urmă asta vrei, satisfacție, nu?! Pe platoul din imagine se află carne afumată de porc din borcanul cu untură, brânză veche de oaie, chutney de mango și pâine de casă. Combinația este absolut divină în condițiile stipulate. Oricum, asta e din categoria: nu faceți așa ceva acasă. Decât dacă nu vă (mai) puteți abține. 🙂

Inimă bună! Vă trebuie, mai ales dacă mâncați așa ceva seara în mod repetat, ceea ce, în mod evident, nu recomand. Nici măcar odată. 🙂 Dar pentru un brunch rece de iarnă este chiar delicioasă alcătuirea (asta prin locurile pe unde mai întârzie iarna). 🙂

brânză oaie, chutney mango, porc 3 Comments

3 comments on “Platou de criză…”

  1. Monica says:
    23/03/2012 at 08:56

    Bine v-am regasit… Am lipsit un timp (am avut ceva probleme marunte cu latopul), iar acum am “inghitit” cu pofta toate postarile- si incet incet voi inghiti si tot ce voi gati inspirandu-ma de aici.
    Mi s-a facut,oricum, o pofta inimaginabila de carne afumata la borcan! 🙂

    Reply
    • victoria says:
      23/03/2012 at 11:16

      Monica, dacă te întorci la vară, poate mai găsim nişte rezerve… Aşa încercăm noi să-i momim pe tineri să revină în patria-mumă.

      Reply
      • El Gourmandesque says:
        23/03/2012 at 11:25

        Că bani să se apuce de agricultură n-or să pupe!! 😀

        Reply

Leave a Reply to victoria Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorii

Comentarii recente

  • Dumitrita on O mâncărică aromată dintr-un dovlecel și un cartof dulce.
  • El Gourmandesque on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Glass and Iron on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Tagliatelle de casă cu dovlecei și fenicul | Gourmandesque on Pui tandoori cu tagliatelle aromate
  • El Gourmandesque on Gazpacho

Facebook

Etichete

ardei capia ardei gras busuioc cartofi cartofi dulci castraveți ceapă chilli chimion chutney ciuperci coriandru couscous creveți dovlecei fenicul ghimbir harissa lămâie macrou mazăre mentă mere morcov morcovi orez ouă parmezan paste penne pesto pleurotus portocale pui pătrunjel ridichi roșii scorțișoară shiitake smântână dulce tagliatelle tajine usturoi vin alb sec vită

Contact

  • Contact Us
    • Facebook
    • Twitter
Despre Hartă site Ruladă bloguri Arhivă

(c) 2012 El Gourmandesque - All rights reserved.