… de foame …ok, și de timp.
Când te lovește nu mai ține cont nici de oră, nici de calorii, nici de nutriționist. Trebuie să mănânci ceva, e musai să nu dureze mult până pregătești și e musai să-ți placă. Până la urmă asta vrei, satisfacție, nu?! Pe platoul din imagine se află carne afumată de porc din borcanul cu untură, brânză veche de oaie, chutney de mango și pâine de casă. Combinația este absolut divină în condițiile stipulate. Oricum, asta e din categoria: nu faceți așa ceva acasă. Decât dacă nu vă (mai) puteți abține. 🙂
Inimă bună! Vă trebuie, mai ales dacă mâncați așa ceva seara în mod repetat, ceea ce, în mod evident, nu recomand. Nici măcar odată. 🙂 Dar pentru un brunch rece de iarnă este chiar delicioasă alcătuirea (asta prin locurile pe unde mai întârzie iarna). 🙂
Bine v-am regasit… Am lipsit un timp (am avut ceva probleme marunte cu latopul), iar acum am “inghitit” cu pofta toate postarile- si incet incet voi inghiti si tot ce voi gati inspirandu-ma de aici.
Mi s-a facut,oricum, o pofta inimaginabila de carne afumata la borcan! 🙂
Monica, dacă te întorci la vară, poate mai găsim nişte rezerve… Aşa încercăm noi să-i momim pe tineri să revină în patria-mumă.
Că bani să se apuce de agricultură n-or să pupe!! 😀