Gourmandesque
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Acasă
  • Merindar
    • De prin cămară
    • Pas cu pas
  • GourMONDEsque
    • Știri, informații, întâmplări
  • GourmanDEX
Home» Merindar » Ce facem într-o sâmbătă…

Ce facem într-o sâmbătă…

Posted on 03/03/2012 by El Gourmandesque in Merindar

… cu soare??!!

Păi, hai să vedem:



Deci, ce facem azi??!! 😕 Știe cineva?! 🙂

Vă dorim o sâmbătă ca inima dvs.! 😉

5 Comments

5 comments on “Ce facem într-o sâmbătă…”

  1. Nicole says:
    03/03/2012 at 15:30

    Stiu eu, stiu eu!!! e paella cu fructe de mare! am castigat ceva? 🙂

    Reply
    • El Gourmandesque says:
      04/03/2012 at 17:31

      Bine, întrebam mai degrabă ce gătim azi (ieri, de fapt), decât ce este în poze. Dar ați câștigat ceva. 🙂 Aprecierea mea (pentru buna documentare; bine nici nu era greu), precum și ocazia de a mă surprinde cu un desert fabulos pregătit de dvs. 😀 Oricum asta s-ar numi Paella Valenciana de Marisco. 🙂

      Reply
  2. Unchiu Stelu says:
    05/03/2012 at 18:57

    Vin si eu cu un raspuns, ca studentul care e atat de pe dinafara ca nici nu stie de unde sa copieze: e jambalaya!
    Apropo, daca ma intreaba cineva sa-i spun trei diferente intre paella si jambalaya, ce-i zic?

    Reply
    • El Gourmandesque says:
      05/03/2012 at 20:26

      Îl întrebi ce ziare a mai citit în ultima vreme. Zău așa, să-și piardă vremea căutând diferențe între pilafuri!?? :))

      Reply
  3. Paella Valenciana de Marisco | Gourmandesque says:
    07/03/2012 at 00:56

    […] Păi astea ce-s??! ardei capia, creveți, orez, paella, pește, pui, scoici No […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorii

Comentarii recente

  • Dumitrita on O mâncărică aromată dintr-un dovlecel și un cartof dulce.
  • El Gourmandesque on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Glass and Iron on Sos de iaurt cu miere și portocale
  • Tagliatelle de casă cu dovlecei și fenicul | Gourmandesque on Pui tandoori cu tagliatelle aromate
  • El Gourmandesque on Gazpacho

Facebook

Etichete

ardei capia ardei gras busuioc cartofi cartofi dulci castraveți ceapă chilli chimion chutney ciuperci coriandru creveți curcuma dovlecei fenicul ghimbir harissa lămâie mazăre mentă mere morcovi nucșoară ouă parmezan paste pesto pleurotus porc portocale pui pătrunjel ridichi roșii scorțișoară shiitake smântână dulce spaghetti tagliatelle tajine unt usturoi vin alb sec vită

Contact

  • Contact Us
    • Facebook
    • Twitter
Despre Hartă site Ruladă bloguri Arhivă

(c) 2012 El Gourmandesque - All rights reserved.